9,8/10
4.6/5

Premium kwaliteit

De beste service

Slaapcomfort

Gegarandeerd

Duidelijke taal

Betrouwbaar advies

9,8/10
4.6/5

Leer binnen 7 dagen hoe jij makkelijker af kunt vallen door beter te slapen!

Wil jij ook meer energie en een betere controle over je eetgedrag door beter te slapen? In deze gratis online minicursus gaan wij je uitleggen welke belangrijke rol slaap speelt op je eetgedrag en relatie met voeding. Daarnaast krijg je praktische tips waardoor jij beter slaapt, minder honger ervaart en makkelijker af kunt vallen!

Deze training is gratis en niet terug te kijken!

Dankzij de online training van Consiouz slaap ik beter en heb ik
's avonds veel minder trek in snacks. Het is me daardoor gelukt om gezonder te eten!

Miriam

Beter slapen is vet verliezen

Slaap is een belangrijke factor die nog vaak wordt onderschat als we het hebben over afvallen. Slaap heeft invloed op je verzadiging, honger, cravings en meer! Onze gratis minicursus bevat de volgende lessen:

Ervaringen van anderen

Kristina<br> Vassileva
Kristina
Vassileva
Lees verder
“In het verleden vond ik het lastig om ’s avonds in slaap te vallen. Na een hectische en stressvolle dag als moeder bleef ik maar denken en kon ik niet goed tot rust komen. Dit had sterke invloed op mijn nachtrust. Na het volgen van de training is mijn slaapkwaliteit sterk toegenomen en merk ik dat ik ’s ochtends weer fris en vol nieuwe energie wakker wordt. Zeker een aanrader.”
Kirsten <br>van Goor
Kirsten
van Goor
Lees verder
"De minicursus van Consiouz heeft mijn leven veranderd. Nadat ik met Martien meerdere gesprekken gevoerd heb, ben ik de cursus gaan volgen. Dit heeft mij mijn slaapproblemen fors verminderd. Ik ben het bedrijf voor altijd dankbaar!"
Edith
Edith
Lees verder
“Bij toeval kwam ik aan de praat met iemand die al langer klant is bij Consiouz. Deze enthousiaste klant wees mij op de training, nadat ik over mijn slaapprobleem vertelde als gevolg van de overgang. Blij dat ik hem ontmoet heb, want nu slaap ik een stuk beter! Probeer het dames, je wordt beloond met een heerlijke nacht slapen!”

“In het verleden vond ik het lastig om ’s avonds in slaap te vallen. Na een hectische en stressvolle dag als moeder bleef ik maar denken en kon ik niet goed tot rust komen. Dit had sterke invloed op mijn nachtrust. Na het volgen van de training is mijn slaapkwaliteit sterk toegenomen en merk ik dat ik ’s ochtends weer fris en vol nieuwe energie wakker wordt. Zeker een aanrader.”

Kristina Vassileva

"De minicursus van Consiouz heeft mijn leven veranderd. Nadat ik met Martien meerdere gesprekken gevoerd heb, ben ik de cursus gaan volgen. Dit heeft mij mijn slaapproblemen fors verminderd. Ik ben het bedrijf voor altijd dankbaar!"

Kirsten van Goor

“Bij toeval kwam ik aan de praat met iemand die al langer klant is bij Consiouz. Deze enthousiaste klant wees mij op de training, nadat ik over mijn slaapprobleem vertelde als gevolg van de overgang. Blij dat ik hem ontmoet heb, want nu slaap ik een stuk beter! Probeer het dames, je wordt beloond met een heerlijke nacht slapen!”

Edith

Beter slapen is minder eten

Controle over je voedingsinname is niet makkelijk. Overal zien we lekker eten en door de drukte en stress zoeken we al snel energie in eten.

Alleen wist je dat een goede nachtrust ervoor zorgt dat jij meer controle hebt over je eetgedrag?

Vooral als je bezig bent om wat kilo’s kwijt te raken, is het belangrijk om je bewust te zijn van de positieve invloed van een goede nachtrust op je energieverbruik en calorie-inname.

Deze training geven wij dan ook volledig gratis om jou te helpen!

Beter slapen is uiteindelijk makkelijker afvallen.

En zoeken we allemaal niet naar een methode die je gaat helpen om sneller resultaat te behalen, door maar één simpel ding te veranderen?

In deze training gaan we je alles vertellen om zo goed te slapen, zodat jij minder neiging hebt om te snacken, meer verzadigd bent en vooral meer energie hebt voor sporten en andere leuke dingen!

De training is volledig gratis, alleen niet achteraf terug te kijken. Meld je dus snel aan voor de training en leer in binnen 7 dagen hoe jij makkelijker af kunt vallen door beter te slapen!

Vet verliezen was nog nooit zo makkelijk na het volgen van deze online training

Volledig gratis, zonder addertje onder het gras